Senarai Pembekal Komponen Elektronik

Thursday, March 24, 2011

Informasi kedai-kedai yang menjual Electronic Component dan juga peralatan elektronik bagi mereka yang membuat khidmat baik pulih barangan elektronik dan juga elektrik.

cytron. com. my
selain farnell.. -> http://malaysia.rs-online.com
jual mcm2..sama mcm farnell..office dia ada kat glenmarie shah alam
try escol.com.my
kalau nak pergi sendiri, korang pergi ke kawasan Sentosa kat JB, atau Apollo kat Kluang

3 comments:

Jeo Hidayat October 26, 2015 at 4:23 PM  

Encek. kat sentosa apa nama kedai barangan yg menjual itu capasitor ...?

Anonymous,  December 20, 2015 at 4:57 PM  

ada lagi ....> http://www.circuit-one.com cuba ni tengok, ada banyak parts yang susah dapat, nak beli email je.

mohd azim June 28, 2016 at 8:35 PM  

hai ..saya nak tanya kat mana ada jual (kk 2.1.5 multi-rotor control board)

Post a Comment